Головна » Архів матеріалів
Друга тестова версія наступного покоління ОС Microsoft доступна на FTP-сервері спільноти BetaArchive. В записі в BetaArchive, користувачі можуть завантажити збірку 6.2.7955.0, яка, згідно з неофіційною статистикою, стала першою в третьому циклі ранніх релізів Windows 8.

Цей реліз включає так званий "стрічковий" інтерфейс, а також працюючу систему папок, яка не була доступна в першому тестовому релізі Windows 8, що з'явився в мережі на початку квітня, пише Лента.ру з посиланням на Computerworld.

На даний момент Windows 8 знаходиться у стадії розробки, а інформація про дату виходу і основні особливості наступної версії ОС Microsoft не коментується. У березні профільний техноблог з посиланням на анонімні джерела уточнював, що рання версія Windows 8 була направлена для ознайомлення виробникам комп'ютерів.

Незабаром після цього в мережі з'явилася інформація про деякі особливості Windows 8, зокрема, опубліковані скріншоти інтерфейсу, а також інформація про інтеграцію ... Читати далі »
Просмотров: 470 | Добавил: LEO_GL | Дата: 20.01.2012 | Комментарии (0)

Зловмисники заробляли на продажах комп'ютерних програм, які буцімто виявляли загрози безпеці домашнім комп'ютерам, а згодом за гроші пропонували вирішити неіснуючі проблеми.

Так шахраям удалося заробити понад 72 мільйони доларів. У середньому "лікування" комп'ютера коштувало одному споживачеві 120 доларів, які зловмисники клали собі в кишеню.

За оцінками експертів, на таку послугу купилося близько мільйона людей. Тим же, хто відмовлявся платити, шахраї блокували комп'ютер. Операцію ФБР провели в США, Великій Британії, Латвії та ще п'яти країнах.
Просмотров: 494 | Добавил: LEO_GL | Дата: 20.01.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3