Головна » 2012 » Січень » 20

Після закінчення CES 2012 більшість ЗМІ приступили до впорядкування отриманої на виставці інформації. Дуже велику увагу привернув один з роликів, показаних Samsung на CES 2012. У цьому ролику несподівано засвітився апарат, що має багато спільних рис зі смартфоном Samsung Galaxy S II.

Однак, незважаючи на сильну схожість двох апаратів, у них є, щонайменше, одна серйозна відмінність один від одного. Так, у новинці використовується набагато вужча рамка навколо дисплея смартфона. А це наводить на думку, що корейський виробник випадково (а може і навмисно) показав свій наступний флагманський смартфон Samsung Galaxy S III. Втім, з таким же успіхом цей апарат може виявитися і звичайним концептом або макетом неіснуючого апарата.

Просмотров: 513 | Добавил: LEO_GL | Дата: 20.01.2012 | Комментарии (0)

У цьому році канадська RIM випустить одразу два планшета PlayBook та один смартфон з BlackBerry 10. Один з цих планшетів отримає 7-дюймовий дисплей і зможе працювати в мережах HSPA+, а в другому апараті буде використовуватися екран з діагоналлю 10 дюймів і підтримка LTE-мереж. При цьому перша новинка повинна буде з'явитися на ринку вже в квітні, а друга - в грудні.

Що стосується першого смартфона на базі BlackBerry 10, то його продажі розпочнуться тільки у вересні 2012 року, а анонс апарата, за чутками, відбудеться на травневому BlackBerry World. І він може виявитися єдиним подібним апаратом у цьому році. Крім того, в 2012 році варто чекати появи двох нових смартфонів BlackBerry Curve. Обидва апарати будуть призначені для ринків, що розвиваються і зможуть працювати лише в 2G-мережах. В якості операційної системи в них буде використовуватися вже знайома BlackBerr ... Читати далі »

Просмотров: 463 | Добавил: LEO_GL | Дата: 20.01.2012 | Комментарии (0)

Цей концептуальний пристрій володіє ультратонким корпусом і прозорим дисплеєм. Він виконує функції смартфона, фото- та відеокамери, перекладача, і навіть проектора. Авторами цього концепту є Shaocheng Huang і Yuyin Huang.


... Читати далі »
Просмотров: 513 | Добавил: LEO_GL | Дата: 20.01.2012 | Комментарии (0)

Цей міні-ПК, який працює на ОС Android 2.3 зовні майже не відрізнити від флешки. У цьому й була ідея творців - створити ультра компактний ПК з великим доробком компактності - ніякої ноутбук з ним не потягається. Міні-ПК наділений ARM-процесором Samsung Exynos, який працює на тактовій частоті 1.2 ГГц (такий же, як в смартфоні Samsung Galaxy S II), чотирьохядерним графічним чіпом Mali-400 MP, слотом для карт пам'яті microSD (об'ємом до 64 ГБ), Wi-Fi, Bluetooth, роз'ємами HDMI 2.1 і USB 2.0.

Як видно, потужностей вистачить, щоб відтворювати відео в розширенні 1080p. З цього моменту ви можете тягати за собою свій повноцінний комп'ютер, який залишається тільки підключити до монітора/телевізора/проектора з HDMI. А можна підключити до комп'ютера і завантажити на ньому 2 операційні системи не вдаючись до не дуже легальному софту. Є відомості, що буде і підт ... Читати далі »

Просмотров: 517 | Добавил: LEO_GL | Дата: 20.01.2012 | Комментарии (0)

Ринок персональних комп'ютерів у поточному році в абсолютному значенні зросте на 10-15%, ноутбуків - на 30-40%. Повідомив учасник ринку.

Інформує "ЛІГАБізнесінформ”. Попит зростає через те, що покращилися споживчі настрої. Крім того, знижуються середні ціни на лептопи.

Зазначимо, за даними компанії IDC, у 2010 році український ринок персональних комп'ютерів зріс на 76%. При цьому спостерігалося збільшення частки ноутбуків у загальному обсязі продажів до 64%. У свою чергу, частка ПК знизилася до 36%.
Просмотров: 435 | Добавил: LEO_GL | Дата: 20.01.2012 | Комментарии (0)

Студія Irrational Games представила своє чергове творіння - BioShock: Infinite. І дійсно, гравець отримає кілька варіантів вирішення проблем, нову зброю та вміння.

Третя частина шутера кардинально відрізняється від двох попередніх. І передусім - місцем, де розгортаються події.

"Новий Bioshock - це абсолютно інший світ. Події більше не відбуваються у підводному місті Захват. Ця історія розгортається приблизно за 50 років до подій першої частини у супертехнологічному повітряному мегаполісі Колумбія. Місто мало літати по всьому світу і демонструвати технологічну перевагу США", - розповідає креативний директор студії Irrational Games Кен Левайн

Однак через деякий час Колумбію захлиснула громадянська війна. Згодом місто взагалі зникло з поля зору. У центрі конфлікту - Елізабет, дівчина зі суперздібностями.

Головний герой - колишній працівник "Детективного агентства Пінкертона", Букер Девітт. У 1912 році до нього звертається людина, яка знає місце розташування ... Читати далі »
Просмотров: 514 | Добавил: LEO_GL | Дата: 20.01.2012 | Комментарии (0)

Друга тестова версія наступного покоління ОС Microsoft доступна на FTP-сервері спільноти BetaArchive. В записі в BetaArchive, користувачі можуть завантажити збірку 6.2.7955.0, яка, згідно з неофіційною статистикою, стала першою в третьому циклі ранніх релізів Windows 8.

Цей реліз включає так званий "стрічковий" інтерфейс, а також працюючу систему папок, яка не була доступна в першому тестовому релізі Windows 8, що з'явився в мережі на початку квітня, пише Лента.ру з посиланням на Computerworld.

На даний момент Windows 8 знаходиться у стадії розробки, а інформація про дату виходу і основні особливості наступної версії ОС Microsoft не коментується. У березні профільний техноблог з посиланням на анонімні джерела уточнював, що рання версія Windows 8 була направлена для ознайомлення виробникам комп'ютерів.

Незабаром після цього в мережі з'явилася інформація про деякі особливості Windows 8, зокрема, опубліковані скріншоти інтерфейсу, а також інформація про інтеграцію ... Читати далі »
Просмотров: 471 | Добавил: LEO_GL | Дата: 20.01.2012 | Комментарии (0)

Зловмисники заробляли на продажах комп'ютерних програм, які буцімто виявляли загрози безпеці домашнім комп'ютерам, а згодом за гроші пропонували вирішити неіснуючі проблеми.

Так шахраям удалося заробити понад 72 мільйони доларів. У середньому "лікування" комп'ютера коштувало одному споживачеві 120 доларів, які зловмисники клали собі в кишеню.

За оцінками експертів, на таку послугу купилося близько мільйона людей. Тим же, хто відмовлявся платити, шахраї блокували комп'ютер. Операцію ФБР провели в США, Великій Британії, Латвії та ще п'яти країнах.
Просмотров: 495 | Добавил: LEO_GL | Дата: 20.01.2012 | Комментарии (0)